Buna ziua.Exista o modalitate de a se reimprospata un rahat care s-a intarit si daca se poate folosi la aceasta pasta pentru trandafiri.Arata senzational acesti trandafiri.Felicitari.
Buna Marinela! Rahatul nu cred ca se poate reimprospeta...doar daca e putin umezit poate...dar cel mai bine e sa inlaturi partea tare altfel te chinuie atat la prepararea pastei cat si la modelat... Spor la trandafiri!
am si eu o intrebare.. trandafirii din rahat se pot pune pe tort ornat cu frisca sau se topesc? trandafirii din pasta de zahar au rezistat cel putin o zi pe frisca..
super faini...adauga si video
RăspundețiȘtergereMama mia, cata migala si frumusete.....
RăspundețiȘtergereExcelenti!
RăspundețiȘtergereSint foarte,foarte frumosi si sincer nu am mai vazut din...rahat!Felicitari!!!!
RăspundețiȘtergereVoi incerca si eu (hei "odata" cine stie cand) doar asa ca sa ma aflu in treaba, caci nu-mi vor iesi niciodata atat de perfecti. Minunat!
RăspundețiȘtergerebuna...pai acolo in tava nu par asa de colorati ca in cutie....trebuie lasati ...pt a capata culoarea accea de la sf ....sau cum??
RăspundețiȘtergereBuna!
RăspundețiȘtergereCuloarea o poti face dupa preferinta...ori lasi culoare rezultata de la rahatul amestecat cu zahar,ori o modifici cu colorant...
minunata reteta asta,simpla si de efect
RăspundețiȘtergereBuna ziua.Exista o modalitate de a se reimprospata un rahat care s-a intarit si daca se poate folosi la aceasta pasta pentru trandafiri.Arata senzational acesti trandafiri.Felicitari.
RăspundețiȘtergereBuna Marinela!
RăspundețiȘtergereRahatul nu cred ca se poate reimprospeta...doar daca e putin umezit poate...dar cel mai bine e sa inlaturi partea tare altfel te chinuie atat la prepararea pastei cat si la modelat...
Spor la trandafiri!
am si eu o intrebare.. trandafirii din rahat se pot pune pe tort ornat cu frisca sau se topesc? trandafirii din pasta de zahar au rezistat cel putin o zi pe frisca..
RăspundețiȘtergereBuna Adi!
RăspundețiȘtergereDaca trandafirii sunt uscati bine rezista o zi pe frisca...
un mic truc...poti baga partea care vine in contact cu frisca in ciocilata...
interesant ,usor , si cu efect minumat
RăspundețiȘtergerefelicitari !
RăspundețiȘtergere