Ingrediente aluat:
-2 cesti untura curata (500g)se poate inlocui cu unt
-1 cesca bors acru
-2 plicuri drojdie uscata sau 2-3 cuburi drojdie proaspata...
sare,faina cat sa rezulte un aluat ca de cozonac
coarja de portocala
Umplutura
gem cu nuca
rahat
Zahar pudra pentru pudrat
Peste untura din vasul de framantat se pune borsul incalzit
drojdia uscata se amesteca cu faina, sarea apoi se adauga peste bors si untura...framantam....(drojdia proaspata se dizolva in bors...
cand aluatul a crescut se fac cornuletele...
buna ...ce vreau sa te intreb....dorjdia uscata nu o pot inocui cu cealalta ...???
RăspundețiȘtergereBuna si bine ai venit pe blogul meu!
RăspundețiȘtergeresigur ca poti inlocui drojdia uscata cu cea proaspata....cu precizarea ca trebuie sa o dizolvi in borsul cald...
da zahar nu mai pui in aluat?ce bucatareasa desteapta esti!
RăspundețiȘtergereHa,ha,ha..sunt desteapta normal...
ȘtergereAsa e reteta anonimo de la Iasi:))))
Umplutura si pudratu fac cornuletele foarte dulci...incearcale inainte sa arunci cuvinte urate...
Ai dreptate Alynusa,nu se pune zahar in cornuletzele astea ar fii prea dulci.Felicitari.
Ștergerefelicitari
RăspundețiȘtergerefelicitari
ȘtergereE vero ca nu se pune zahar cornulete,,,,,Maine le fac si eu ca nu am mai mankt de 10 ani����������
RăspundețiȘtergereBoon
RăspundețiȘtergereEu vreau sa le fac acum,dupaia va scriu cum au iesit!!!
RăspundețiȘtergereEu o sa le fac acum!!!
RăspundețiȘtergereMamica mea înlocuia borșul cu vinul alb...sunt foarte gustoase si asa...
RăspundețiȘtergere