vineri, 4 martie 2011

Fursecuri cu amidon (de post)



Ingrediente:

-un pachet si jumatate margarina,
-150g zahar pudra,
-50g nuca de cocos,
-un varf cutit amoniac,
-50ml zeama de lamaie,
-vanilie,
-150g amidon,
-faina cat cuprinde...

Pentru umplut am folosit gem de piersici amestecat cu cateva linguri de nuca macinata.

Mod de preparare:

Se amesteca bine margarina, zaharul pudra si vanilia...
apoi adaugam cocosul,amoniacul stins cu zeama de lamaie
amidonul si faina cat sa rezulte un aluat consistent...
Bagam aluatul o ora la frigider...dupa care coacem fursecurile...
Le lipim cu crema sau gem ca in cazul meu








2 comentarii:

  1. Vreau sa fiu prima care comenteaza ,vad ca aveti spor nu gluma.Bafta incontinuare la postat retete!Te pup Alynuso

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos blog!Bafta la postat retete cat mai multe
    ;-)

    RăspundețiȘtergere