joi, 3 martie 2011

Paste cu branza topita si ciuperci


Ingrediente:
-1 lingura ulei,
-3 linguri ulei de masline,
-1 ceapa,
-1 borcan ciuperci champignon,
-1 sul branza topita,
-1 lingura amidon,
-300g paste,
-condimente:busuioc,oregano...
-sare(eu am pus delicat)
Mod de preparare:
-ceapa si ciupercile se calesc in lingura de ulei cateva secunde...
-picuram apa si fierbem pana se inmoaie ceapa

-cat fierbe ceapa si ciupercile desfacem branza topita cu o lingura de amidon,uleiul de masline,condimentele,sarea si cateva linguri cu apa rece....



-sosul format il turnam peste ceapa si ciuperci impreuna cu o ceasca apa(daca e necesar mai picuram apa in timpul fierberii,cat sa rezulte un sos potrivit de legat)
-gustam si potrivim de sare...

-jumatate din sosul rezultat il amestecam cu pastele fierte iar jumatate deasupra lor...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu