marți, 29 martie 2011

Caltabosi


Ingrediente:
-ficatul porcului(intreg)
-plamanii,
-splina,
-carne mai grasa(falcile porcului)
-sare(dupa gust)
-delicat(obtional)
-piper(dupa gust)
-4-5 cepe calite
-intestine.
Toate se pun la fiert in apa cu foi de dafin...
dupa ce se racesc se dau prin masina de tocat impreuna cu ceapaa calita
amestecam umplutura...condimentam si umplem intestinele,le legam la capete apoi le intepam cu varful unui ac...
-le fierbem 1 minut in apa cu foi de dafin,apoi le punem la rece...
-cine doreste ii afuma...




-daca va ramane umplutura faceti piftelute invelite in prapur.

Un comentariu:

  1. Mama mea le numea "placintele de cighir" si nu era craciun fara ele....Ce bune mai erau....

    RăspundețiȘtergere