marți, 17 mai 2011

Cornulete cu cocos(de post)


Aceasta reteta cu mici modificari,o am de la o persoana draga mie Claudia

Ingrediente:
 -200 gr.margarina (rama),
-100 gr.zahar pudra,
-100 gr.cocos,
-2 plicuri zahar vanilat,
-300 gr.faina
-zahar pudra pentru pudrat.

Se prepara un aluat cu ingredientele de mai sus,care se lasa la frigider jumate de ora,apoi se formeaza cornulete...
-se dau la cuptor apoi prin zahar pudra.







8 comentarii:

  1. Bune, foarte bune! Sunt usoare, si apetisante.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bune si sigur sunt fragede! imi place chiar si cum le-ai aranjat in tava! Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Immm ce bune si ce pofta mi-ai facut.
    Te pup cu drag Alynus.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, multumesc pt. reteta, am o intrebare , cum le dai forma ? le faci sul si le tai? ajuta-ma

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Roxana!!!
    Ma bucur ca iti plac cornuletele mele...o sa iti placa si la gust,sigur..
    Forma le dau asa:dupa ce scot aluatul de la rece fac 5-6 suluri de grosimea unui deget si lungi de vreo 30 centimetrii...apoi tai cornuletele dupa lungimea dorita...daca vrei le mai modelezi la capete dar cel mai bine e sa le lasi asa,altfel varfurile fiind mai subtiri au tendinta sa se arda...

    RăspundețiȘtergere
  6. Am postat in partea de jos inca 2 fotografii sa vezi cum le fac eu acum...

    RăspundețiȘtergere
  7. Oooo,, ce repede ai raspuns , multumesc mult ! Numai bine!

    RăspundețiȘtergere