luni, 10 octombrie 2011

Sfecla cu hrean



Ingrediente:
-1.300g sfecla coapta,curatata si data pe razatoarea mare(se poate si fierbe dar e mai buna coapta)
-0,350g hrean dat pe razatoarea mica,
-1lingura sare(pentru muraturi)
-3 linguri zahar,
-20 linguri otet(eu folosesc regal)

Se amesteca  toate ingredientele,se lasa 15-20 minute,dupa care se pastreaza in borcane.
(nu necesita fierbere)



6 comentarii:

  1. yummy,asta e super buna cu sarmale si nu numai,multumesc pentru postare o zi buna

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa-mi fac si eu.Este tare buna.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Un borcanel in plus pe acolo!Delicioasa sfecla,si mie imi place in orice salata

    RăspundețiȘtergere
  4. ador aceasta salatica !!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nagyon szép a cékla!! szeretem,én is,de én nem tettem bele tormát.

    RăspundețiȘtergere