vineri, 27 mai 2011

Cas framantat



Casul (cat mai uscat) se da la masina de tocat si se framanta cu sare 15-20 minute
Eu pun la 1kg cas 1 lingurita rasa cu sare...(fiecare cat mananca de sarat)
Dupa framantare fac bilute...portionez cate 3 in punga si le bag in congelator...






8 comentarii:

  1. Ce bun e asta, iarna.Catalina imi pune si mie la congi, iarna doar iau de la ea, pentru placinte, alea, alea.
    Te pup cu drag, harnicuto.

    RăspundețiȘtergere
  2. buna ideea

    dar eu tare asi manca o felie de cas asa intreaga..mmmm

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu pun in congelator, dar niciodata nu am framantat. Este o idee foarte buna.

    RăspundețiȘtergere
  4. Abia astept si eu sa merg sa imi aduc cas.
    Eu il amestec cu putina urda, il fac suluri, ca pe salam, il infasor in folie si il congelez.

    RăspundețiȘtergere
  5. Micul asa e...o branza superrrr...
    Michelle incearca si nu vei regreta...
    gratziela te pup!
    sandrina.sanda cred ca e foarte buna si varianta ta...o sa incerc si eu...

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu l-am facut ieri,am cumparat 5kg de cas l-am dat prin razatoare si l-am framantat cu sare ,l-am pus in folie strech sub forma de salam ,ca la branza burduf,imi ajunge pana dupa Craciun :-)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Doinitza te pup!
    si eu am zis ca imi ajunge o perioada lunga dar aproape am terminat-o....e asa bunaaaa!

    RăspundețiȘtergere
  8. ...ma dau jos de pe femeie, pentru asa ceva...

    RăspundețiȘtergere