vineri, 4 martie 2011

Trandafiri din rahat


Reteta video aici

Framantam rahatul cu zahar pudra pana capata o consistenta buna de modelat,
(aproximativ2-3 linguri zahar pudra la cubul de rahat)
apoi tot cu ajutorul zaharului pudra(sa nu se lipeasca de maini),se modeleaza trandafirii...








14 comentarii:

  1. Mama mia, cata migala si frumusete.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Sint foarte,foarte frumosi si sincer nu am mai vazut din...rahat!Felicitari!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Voi incerca si eu (hei "odata" cine stie cand) doar asa ca sa ma aflu in treaba, caci nu-mi vor iesi niciodata atat de perfecti. Minunat!

    RăspundețiȘtergere
  4. buna...pai acolo in tava nu par asa de colorati ca in cutie....trebuie lasati ...pt a capata culoarea accea de la sf ....sau cum??

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna!
    Culoarea o poti face dupa preferinta...ori lasi culoare rezultata de la rahatul amestecat cu zahar,ori o modifici cu colorant...

    RăspundețiȘtergere
  6. minunata reteta asta,simpla si de efect

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua.Exista o modalitate de a se reimprospata un rahat care s-a intarit si daca se poate folosi la aceasta pasta pentru trandafiri.Arata senzational acesti trandafiri.Felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Marinela!
    Rahatul nu cred ca se poate reimprospeta...doar daca e putin umezit poate...dar cel mai bine e sa inlaturi partea tare altfel te chinuie atat la prepararea pastei cat si la modelat...
    Spor la trandafiri!

    RăspundețiȘtergere
  9. am si eu o intrebare.. trandafirii din rahat se pot pune pe tort ornat cu frisca sau se topesc? trandafirii din pasta de zahar au rezistat cel putin o zi pe frisca..

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna Adi!
    Daca trandafirii sunt uscati bine rezista o zi pe frisca...
    un mic truc...poti baga partea care vine in contact cu frisca in ciocilata...

    RăspundețiȘtergere
  11. interesant ,usor , si cu efect minumat

    RăspundețiȘtergere