-1L lapte,(daca aluatul vi se pare tare se mai poate adauga apa calduta,nu mai mult de (300-400ml)
-150 ml ulei,
-2 kg faina,
-900g zahar,
-10 oua,
-1 punga stafide,
-4 plicuri drojdie,
-2 kg branza ,(mai uscata)eu am folosit branza dulce de vaca
-vanilie ,rom, coaja portocala,
Facem un aluat din :faina,drojdie,jumatate din coaja de portocale,jumatate din punga de stafide,aproximativ 400g zahar,sare,cele 5 oua si laptele cald.
La urma desfacem aluatul cu 150 ml ulei.
Lasam sa creasca,
Cat creste facem umplutura de branza
-branza,
-5 oua,
-sare,
-coaja de portocale,
-restul de stafide,
-esenta de rom,
Eu nu am pus zaharul in toata umplutura ,sa nu se inmoaie prea tare.Am luat 6 linguri cu branza puneam 6 linguri zahar,o foloseam cand se termina repetam...
In caz ca e prea moale branza puteti pune cateva linguri cu gris.
cand aluatul a crescut facem trandafirii...
I-am trecut demult pe lista, numai ca inca n-am apucat sa-i fac.
RăspundețiȘtergerete pup si-ti doresc weekend placut.