joi, 24 martie 2011
Salata cu ton
Ingrediente:
-6 cartofi potriviti( fierti si dati pe razatoarea mare)
-3 morcovi medii (fierti si dati pe razatoarea mare)
Daca morcovul si cartofii sunt fierti cu sare ,nu trebuie sa mai adaugat sare in salata.
-3 cepe medii sau 2 legaturi ceapa verde (ceapa tocata marunt ,frecata cu sare si otet apoi stoarsa bine)
-acritura:gogosari si castraveti la otet (taiati marunt si storsi bine)
-2-3 conserve de peste,ton in ulei (lasat la scurs)
-maioneza din 2 oua, 400 ml ulei, mustar si zeama de lamaie
Se aseaza pe platou astfel:
-un strat de maioneza,putina cat sa faca priza,
-un strat de cartofi ,
-morcovul ,
-gogosarii si castravetii ,
-un strat de ceapa,
-pestele ,
-un strat de ceapa ,
-un strat subtire cu maioneza,
-un strat de cartofi.
Apoi se orneaza dupa preferinta
Se da la rece cateva ore.
Sa va arat si o sectiune,numai ca a mea nu a stat la rece suficient
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu