miercuri, 16 martie 2011

Foi de napolitana cu crema de rahat

Ingrediente:

-1  pachet foi de napolitana
-1 kg rahat,
-1 pachet margarina sau unt,
-1 lamaie intreaga(coaja+sucul)
-vanilie.

Mod de preparare:

Se da rahatul la masina de carne,adaugam lamaia:coaja si sucul,

dupa care amestecam cu margarina si vanilia.

Cu crema astfel obtinuta umplem foile de napolitana.

Se lasa cateva ore la rece(cu o greutate deasupra foilor sa se preseze)


Un dulce usor de preparat si foarte bun...iar daca inlocuiti untul cu margarina
rezulta o prajitura de post....





2 comentarii:

  1. E super !Sper sa mi iasa si mie buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, este foarte buna. O fac si eu in seara asta si mai cautam opinii pe net.Esti prima care pune si coaja de lamaie si la fel fac si eu, pentru ca accentueaza aroma.
    Numai bine iti doresc_

    RăspundețiȘtergere