joi, 7 aprilie 2011
Salata de cruditati
Ingrediente:
-2 kg gogosari(taiati feliute)
-2 kg ardei gras(taiati feliute)
-2 kg conopida(rupta buchetele mici si tinuta in apa rece o ora)
-1 kg telina(radacina+frunze)data pe razatoarea mare...frunzele tocate...
-1 kg morcov (dat pe razatoarea mare)
Solutia:
-200g zahar,
-500ml ulei,
-500ml otet,
-3-4 linguri sare(dupa gust)
-15 bucati aspirina.
Mod de preparare:
Legumele se amesteca intr-un vas...
-solutia de mai sus se pune la fiert...cand incepe a fierbe se toarna peste legume...
-punem aspirina rupta in bucati...amestecam..acoperim vasul si il lasam asa pana a doua zi...
Se mai amestecam din cand in cand...
A doua zi se pune in borcane.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
trebuie musai aspirina?
RăspundețiȘtergeretrebuie musai...altfel fermenteaza...
RăspundețiȘtergereMultumesc pentru reteta, este SUPER, dar in loc de aspirina am folosit conservant, ce spuneti, oare am facut bine?
RăspundețiȘtergereMa bucur ca iti place!!!!
RăspundețiȘtergereNu am facut niciodata cu conservant....dar cred ca nu are ce fi rau...
Stiţi cumva vreo reţetă de salată de gogoşari, ceapă. moroocvi, cu sos de muşţtar?
RăspundețiȘtergereDiana,din pacate nu stiu...
RăspundețiȘtergere