-2 foi napolitana mare,
-500g zahar,
-400g biscuiti petit,
-1 pachet unt,
-200g lapte praf,
-100g nuca de cocos,
Mod de preparare:
Crema 1
-250g zahar se pune la caramelizat....
-cand zaharul sa caramelizat,turnam 375 ml apa peste el....
-dupa dizolvarea caramelului turnam biscuitii pisati...
-compozitia rezultata se imparte in 2 si se intinde de calda pe foile de napolitana...
(jumatate din crema pe o foaie si jumatate pe cealalta)
(jumatate din crema pe o foaie si jumatate pe cealalta)
Crema 2:
-250g zahar si 5 linguri apa se pun la fiert...
-cand siropul sa legat adaugam untul ...
-inlaturam vasul de pe foc si adaugam laptele praf si nuca de cocos...
-impartim crema in doua si turnam peste crema maro...
(jumatate din crema pe o foaie si jumatate pe cealalta)
(jumatate din crema pe o foaie si jumatate pe cealalta)
-rulam ,invelim ruladele in folie si le dam la rece...
Foarte buna aceasta rulada!
ce minunatie...deja salivez
RăspundețiȘtergeremultumesc mult pentru reteta,trebuie sa caut lapte praf(se gaseste peste tot doar cel pentru"bebe ")si apoi o fac sigur!
RăspundețiȘtergereMultumesc ,te pup!!!!
Michelle mersi!te pup!
RăspundețiȘtergerePetronela nu e bun laptele cu adaus de zahar(din ala de bebe)...
trebuie sa fie sarat...stii tu de care zic...
Cred ca este superba.
RăspundețiȘtergereO zi buna.
Am mancat candva asa ceva, este delicios...
RăspundețiȘtergereBuna Alynusa, te pup.
RăspundețiȘtergereTe rog sa-mi spui si mie cu cat timp inainte de a fi servita pot sa fac aceasta rulada.
Sarumana mult pt raspuns.
Dory
Dory se face cu o zi inainte de servire...se aseamana cu ciocolata de casa un pic...
RăspundețiȘtergere