joi, 7 aprilie 2011
Dulceata de corcoduse
Ingrediente:
- corcoduse,
-zahar,
-apa.
Mod de preparare:
-am pus la fiert 400ml apa...
-cand a inceput a fierbe am adaugat 4 kg corcoduse coapte bine(din acelea care nu se desfac de pe sambure)
-am fiert bine pana a inceput sa se separe pielita de samburii....
-am trecut printr-o strecuratoare corcodusele(daca e cazul se mai toarna o data zeama peste pielita si samburi)pana trece toata pulpa corcodusei(in strecuratoare trebuie sa ramana numai samburii si pielita)
-nectarul rezultat il punem la fiert cu zahar...la doua masuri cu nectar,punem o masura cu zahar..
-fierbem pana scade mai bine de jumatate(daca nu e inchegata o putem fierbe din nou a doua zi)
-trebuie sa fie ca un jeleu
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
ce culoare faina are
RăspundețiȘtergere