-250g carne de porc ,
-un piept de pasare,
-500g morcov,
-1kg cartofi,
-6 bucati gogosari la otet,
-8 castraveti la otet,
-maioneza din (800ml ulei,5 galbenusuri,1 lingura mustar si 2 linguri suc de lamaie)
-sare,
Mod de preparare:
Taiem marunt:cartofii,castravetii,gogosarii,si morcovul...
-carnea o dam la masina de tocat....
-adaugam sarea si amestecam...
-incorporam si maioneza dupa care o asezam pe platou...
-ornam dupa preferinte...
Foarte frumos ornata.Felicitari!
RăspundețiȘtergereMultumesc relodana!!
RăspundețiȘtergereTe mai astept in vizita pe blogul meu!!!
arata bine dar ai pus la maioneza............
RăspundețiȘtergereFiecare adauga maioneza si sare dupa gust...daca mie asa imi place nu vad ce ai tu impotriva:))
RăspundețiȘtergereIn Germania se foloseste mai putina?sau poate nu se foloseste deloc:))
bun..si cum ai impletit maioneaza...arata super bine...sunt invidioasa...astept si yo un raspuns uregnt...multumesc!!
RăspundețiȘtergereAcest comentariu a fost eliminat de autor.
RăspundețiȘtergereMaioneza este impletita cu un dui...dui pentru model cas...
ȘtergereUite pe blogul Laurei,,,ea a postat tehnica realizarii modelului cos,pas cu pas...
retetecalamama.ro/retete-culinare/tehnica-realizarii-unui-finisaj-pentru-tort-in-forma-de-cosulet-impletit