marți, 15 noiembrie 2011
Salata de fasole
Ingrediente:
-fasole,
-ulei,
-ceapa rosie,
-gogosar la otet,
-castraveti la otet,
-piper,sare,cimbru,dafin.
(cantitatile le potrivim dupa gust si cantitatea de fasole fiarta)
Mod de preparare:
-fierbem fasolea la foc mic schimband apa de 2-3 ori...
-in ultima apa adaugam fruzele de dafin...
-cand fasolea sa fiert, o scurgem de apa si adaugam peste ea(asa fierbinte)uleiul..
-o lasam sa se raceasca un pic apoi adaugam restul ingredientelor,
- potrivim de sare si de otet,in cazul care mancam mai acru...
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Cu siguranta am sa incerc reteta.E foarte pe gustul meu.
RăspundețiȘtergereTe pup cu mult drag.
Ador salata de fasole,numai ca eu n-am mai fiert fasole de ani de zile...cumpar fasole fiarta in conserva de toate felurile,nu-mi lipseste din casa.Chiar zilele trecute am facut salata din fasole rosii a iesit asa dulceaga si gustoasa,pacat ca n-am pozat-o....Deci o voi repeta acum c-a inceput postul,si tot asa o fac si eu,doar santem moldovence,nu-i asa???
RăspundețiȘtergereTe pup si o seara placuta!!!
Super salata. Chiar aseara le-am facut baietilor.
RăspundețiȘtergerepup
Foarte mult imi place fasolea.Te pup!
RăspundețiȘtergereCred ca este tare bun! Pupicei!!!
RăspundețiȘtergereFoarte buna, imi place tare mult! Data viitoare cand faci sa ma chemi!!!
RăspundețiȘtergere