Vin si cu varianta dulce:
Ingrediente:
-400g aluat foietaj
-200g branza dulce(mai uscata)
-2 oua,
-3-4 linguri zahar,
-2 linguri gris,
-stafide,coaja de portocala,rom.
-un varf cutit sare.
Mod de preparare:
-pe foaia de aluat am intins compozitia, am rulat apoi am lasat aluatul sa se odihneasca la rece 30 minute...
-am taiat rondelele cu un cutit foarte ascutit,apoi le-am copt.
Arata grozav!
RăspundețiȘtergerePupici
buun,as lua unul,miroase pana la mine in Qatar,o zi frumoasa Alynusa,pupici
RăspundețiȘtergereArata foarte bine!
RăspundețiȘtergereSi astia imi plac tare mult.Pupici!
RăspundețiȘtergereCe bine pot arata! Vrem si noi. Felicitari.
RăspundețiȘtergere