vineri, 6 mai 2011
Faguri
Se face un aluat curgator (un pic mai gros ca cel de clatite) din:
-8 oua,
-8 linguri zahar,
-8 linguri lapte,
-8 linguri ulei,
-1 plic mic amoniac,
-sare,mirodenii.
-faina cat sa iasa in aluat curgator ,mai grosut.
CREMA
-1 cana zahar pudra,
-1 pachet margarina,
-2 galbenusuri,
-2 albusuri batute spuma,
-cacao,
-rom sau vanilie
Se desface pachetul de margarina cu mixterul,
-apoi se adauga zaharul pudra ,galbenusurile si cacaoa
La urma cand nu se mai simte zaharul in crema ,
se adauga albusurile batute spuma
Daca vi se pare ca sa taiat crema,dati la rece sau puneti 2 linguri cu nuca macinata
merge si cu ea taiata
Sa va arat improvizatia mea
Am pus aluatul intr-un pet al carui dop l-am gaurit,
cat sa pot doza aluatul mai usor.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Noroc ca am vazut-o pe bloggercom!Iar cu ustensila minune ce frumoase ti-au iesit...Cred ca sant foarte buneeeee si mi le imaginez si fragede....
RăspundețiȘtergerePUPICI!!!
Multumesc Petronela!da sunt foarte bune!
RăspundețiȘtergeresi eu te pup!
ce pofta mi-ai facut!mmmmm
RăspundețiȘtergeream facut reteta sunt super mmmmmmmmmmmmmmmmm
RăspundețiȘtergeresunt super mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
RăspundețiȘtergerearata super ami doream de mult reteta cu siguranta le vor place copiilor mersi pa
RăspundețiȘtergereFoarte bune să știți!!:) :) :) :) niammm...!!!
RăspundețiȘtergere