Casul (cat mai uscat) se da la masina de tocat si se framanta cu sare 15-20 minute
Eu pun la 1kg cas 1 lingurita rasa cu sare...(fiecare cat mananca de sarat)
Dupa framantare fac bilute...portionez cate 3 in punga si le bag in congelator...
Micul asa e...o branza superrrr... Michelle incearca si nu vei regreta... gratziela te pup! sandrina.sanda cred ca e foarte buna si varianta ta...o sa incerc si eu...
Si eu l-am facut ieri,am cumparat 5kg de cas l-am dat prin razatoare si l-am framantat cu sare ,l-am pus in folie strech sub forma de salam ,ca la branza burduf,imi ajunge pana dupa Craciun :-)))
Ce bun e asta, iarna.Catalina imi pune si mie la congi, iarna doar iau de la ea, pentru placinte, alea, alea.
RăspundețiȘtergereTe pup cu drag, harnicuto.
buna ideea
RăspundețiȘtergeredar eu tare asi manca o felie de cas asa intreaga..mmmm
Si eu pun in congelator, dar niciodata nu am framantat. Este o idee foarte buna.
RăspundețiȘtergereAbia astept si eu sa merg sa imi aduc cas.
RăspundețiȘtergereEu il amestec cu putina urda, il fac suluri, ca pe salam, il infasor in folie si il congelez.
Micul asa e...o branza superrrr...
RăspundețiȘtergereMichelle incearca si nu vei regreta...
gratziela te pup!
sandrina.sanda cred ca e foarte buna si varianta ta...o sa incerc si eu...
Si eu l-am facut ieri,am cumparat 5kg de cas l-am dat prin razatoare si l-am framantat cu sare ,l-am pus in folie strech sub forma de salam ,ca la branza burduf,imi ajunge pana dupa Craciun :-)))
RăspundețiȘtergereDoinitza te pup!
RăspundețiȘtergeresi eu am zis ca imi ajunge o perioada lunga dar aproape am terminat-o....e asa bunaaaa!
...ma dau jos de pe femeie, pentru asa ceva...
RăspundețiȘtergere