Ingrediente:
-vinete,
-ardei copti,
-ulei,
-zeama de lamaie sau otet,
-sare,
-ceapa.
Mod de preparare:
Vinetele tocate le mixam cu uleiul,adaugam sarea,zeama de lamaie,ceapa si la sfarsit ardeiul copt.
La servire presaram susan.
Cantitatile sunt in functie de gustul fiecaruia.
Reteta si varianta originala,cea cu maioneza este a prietenei mele Vale.
Yamiii.. vinete am la congelator, ardei copti parca mai am si din astia, ingredientele nu lipsesc si mi-ai facut pofta de salata de vinete. Pina fac eu, servesc cu multa placere o feliuta de la tine ! Pupici !
RăspundețiȘtergereDuminica trecuta am facut si eu.
RăspundețiȘtergereDoamne da ce faine ti-au iesit martisoarele.Minunate.
Te pup cu mult drag si-ti doresc o Primavara minunata.
Dau atacul la congelator si eu.Mi-ai facut pofta.Pupici!
RăspundețiȘtergereUite, asa cu ardei copti nu am mancat! Ma servesc ca sa gust! Pupicei!
RăspundețiȘtergereMultumesc fetelor!
RăspundețiȘtergereVa pup!!!
Imi place salata asta la nebunieeeeeeeeeeeeee
RăspundețiȘtergereInteresanta reteta. Nu ma gandisem sa ornez cu susan. Este bine de memorat.
RăspundețiȘtergerePupici