Ingrediente:
-2kg ciuperci crude (foarte mici)-450g zahar,
-400ml otet,
-400ml apa,
-600g bulion
-1 lingura sare,
-foi de dafin.
Mod de preparare:
Intr-un vas fierbem sosul format din apa,otet,zahar,sare,bulion si foi de dafin…adaugam ciupercile(pe care le-am fiert separat)
-mai fierbem sosul cateva minute si cu ciupercile...
-punem sosul de fierbinte in borcane apoi le invelim in paturi…
Foarte bune langa o friptura,cu un gust deosebit, dulce acrisor!!!
Ce bine arata... eu as minca non stop ciupercute, de toate felurile si in toate modurile gatite, mai putin alea care nu sint bune, hi, hi... Pupici si o duminica placuta !
RăspundețiȘtergereFoarte bine arata!
RăspundețiȘtergereEu as manca mereu cuiperci.Sunt delicioase.Pup!
RăspundețiȘtergere