joi, 24 martie 2011
Melcisori(de post)
Ingrediente:
-500g zahar
-2 plicuru drojdie
-1 budinca de vanilie
-1kg faina
-1 margarina
-stafide
-50 ml ulei
Mod de preparare:
Se framanta un aluat din; faina, 200g zahar, drojdia, 500ml apa calda ,un pic de sare(eu am pus si coaja de portocale)
si se lasa la crescut.
Budinca se fierbe cu 300 ml apa, 300g zahar iar cand sa racit se amesteca cu pachetul de margarina.
Intindem aluatul,punem crema, stafidele, rulam si taiem bucati(eu le-am copt individual in forme)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Foarte buni ,pup
RăspundețiȘtergereSiguri sunt buni, dar reteta este incompleta s-au pierdut 300 g zahar
RăspundețiȘtergereAnonim, multumesc de sesizare!
RăspundețiȘtergereTe mai astept pe blogul meu!
Am omis sa adaug 300g zahar la budinca...
Alynusa