Ingrediente:
-dovlecei,
-otet regal,
-zahar,
-sare pt muraturi,
-boabe mustar,
-boabe piper,
-flori de marar,
-crengute de cimbru,
-ceapa,
-morcov,
-ceapa,
-morcov,
-sfecla rosie.
Mod de preparare;
-punem in fiecare borcan ceapa,floare de marar,cimbru si morcov...
-adaugam dovlecelul,printre dovlecel flori facute din morcov si 1-2 fori facute din sfecla(nu mai mult )
-la fiecare borcan punem: 1 lingurita sare,2 lingurite zahar,cateva boabe piper,jumatate lingurita boabe de mustar,4 linguri otet,complectam cu apa,apoi invelim borcanele si le firbem pe baie marina 20 minute..
-adaugam dovlecelul,printre dovlecel flori facute din morcov si 1-2 fori facute din sfecla(nu mai mult )
-la fiecare borcan punem: 1 lingurita sare,2 lingurite zahar,cateva boabe piper,jumatate lingurita boabe de mustar,4 linguri otet,complectam cu apa,apoi invelim borcanele si le firbem pe baie marina 20 minute..
-oprim focul iar a doua zi le scoatem din vasul in care au fiert...
ATENTIE:capacele sa fie noi,sa sigileze bine,altfel nu tin pe iarna.
ATENTIE:capacele sa fie noi,sa sigileze bine,altfel nu tin pe iarna.
N-am mincat niciodata dovleceii pregatiti asa, dar nu-i rau sa incerc, ca dovleci tot cresc in gradina... Pupici si-o saptamina minunata !
RăspundețiȘtergerecum or fi dovleceii murati?asta chiar e noutate pentru mine,dupa ingrediente suna tare bine,o zi placuta
RăspundețiȘtergereNu am mancat niciodata dar sigur trebuie sa fie buni! Pupici si o saptamana placuta!
RăspundețiȘtergereinteresant..o sa incerc si eu
RăspundețiȘtergereFoarte bine arata ...cred ca sunt gustosi! te pup
RăspundețiȘtergereThese pickles look delicious, we have something like that here in Italy and we call it Giardiniera. Bravissima! I found you at my friend torturinicoleta. I'm following you from Italy!
RăspundețiȘtergereFoarte interesant. Am trecut reteta la favorite. Este o noua experienta care-i place.
RăspundețiȘtergereO saptamana foarte placuta!
Multumesc fetelor! dragute ca intodeauna!
RăspundețiȘtergere