joi, 7 aprilie 2011
Sarmale cu nuca (de post)
Ingrediente:
-1 kg ceapa,(se poate si mai putin)
-100-150 ml ulei,
-4 morcovi potriviti,
-1 varza mica,
-1 ceasca cu orez,
paine inmuiata,gris,cimbru,
-3 linguri cu bulion,sare piper,
-250 gr nuca macinata,
E de preferat a fi invelite cu frunza de sfecla
sau varza dulce deoarece fierb mai repede
Mod de preparare:
Am pus in uleiul incins pe rand ceapa, morcovul, varza ,si orezul
mestecand din cand in cand vreo 5 minute
Apoi am dat un pic la racit si debia dupa aceia am adaugat restul de ingrediente:
painea, grisul,bulionul,cimbrul,nuca si sarea
Ceapa
Morcovul
Varza
La calit
Dupa racire,cand am adaugat:painea inmuiata,grisul,bulionul,cimbrul,nuca si sarea
Invelite
Si pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Tare-mi doresc sa la gust, cred ca-s bune rau.
RăspundețiȘtergereTe pup si-ti doresc weekend placut.
bune trebuie sa fie
RăspundețiȘtergere