joi, 7 aprilie 2011

Sarmale cu nuca (de post)


Ingrediente:
-1 kg ceapa,(se poate si mai putin)
-100-150 ml ulei,
-4 morcovi potriviti,
-1 varza mica,
-1 ceasca cu orez,
paine inmuiata,gris,cimbru,
-3 linguri cu bulion,sare piper,
-250 gr nuca macinata,

E de preferat a fi invelite cu frunza de sfecla
sau varza dulce deoarece fierb mai repede

Mod de preparare:

Am pus in uleiul incins pe rand ceapa, morcovul, varza ,si orezul
mestecand din cand in cand vreo 5 minute
Apoi am dat un pic la racit si debia dupa aceia am adaugat restul de ingrediente:
painea, grisul,bulionul,cimbrul,nuca si sarea

Ceapa

Morcovul

Varza

La calit

Dupa racire,cand am adaugat:painea inmuiata,grisul,bulionul,cimbrul,nuca si sarea

Invelite

Si pofta buna!

2 comentarii: