joi, 10 martie 2011

Ciorba de cartofi cu moare de varza



Ingrediente:

-1kg cartofi,
-zarzavat(morcov,ardei,rosii...)
-2 ceapa,
-2 linguri orez,
-50ml ulei,
-2 linguri bulion,
-1l moare de varza,
-leustean.

Mod de preparare:

Se pune la fiert 2.5l-3l apa...cand incepe a fierbe punem ceapa tocata...dupa ce se fierbe ceapa pe jumatate,adaugam zarzavatul..
fierbem 10 minute apoi adaugam cartofii...
cand cartofii sunt aproape fierti adaugam orezul...
-facem fata cirbei calind bulionul in ulei apoi adaugandul peste cartofi...
-cand toate sunt fierte adaugam moarea-zeama de varza si gustam de sare(atentie nu puneti sare in ciorba decat dupa ce adaugam moarea deoarece se sareaza de la moare)
oprim focul si aruncam in ciorba o mana buna cu leustean
aceasta ciorba se serveste cu ceapa rosie ;) o bunatate
Pofta buna










Un comentariu: