joi, 3 martie 2011

Carne conservata in ulei





Ingrediente:

-carne,
-carnati,
-ulei
-sare.
Mod de preparare:

Carnea sarata se prajeste in uleiul incins(la foc mic) pana se rumeneste si uleiul se limpezeste...

Scoatem carnea,strecuram uleiul si prajim in el si carnatii pana se rumenesc si devine uleiul limpede...

Punem carnea si carnatii alternativ in borcane sau in vas mai mare si turnam uleiul peste...apoi dam la rece



asa trebuie sa arate cand e gata de prajit



strecuram uleiul si continuam cu carnatii..






2 comentarii:

  1. Vaaaaaaaaaai ce pofta mi-ai facut....mi-am adus mate de la Iasi si maine vreau sa fac carnati.... pentru prima oara in viata mea...facea mama in fiecare an,asa ca...acum incerc eu,si cum nu-i pot afuma aici cred ca o parte ii congelez si restul ii voi pune in ulei,caci arata f bine...Tu cat timp ii lasi la zvantat ???Te-am pupat!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Petronela eu tin carnatii la zvantat 1 sau 2 zile,asta in cazul in care e fig...

    RăspundețiȘtergere