Ingrediente:
-dovlecei,
-otet regal,
-zahar,
-sare pt muraturi,
-boabe mustar,
-boabe piper,
-flori de marar,
-crengute de cimbru,
-ceapa,
-morcov,
-ceapa,
-morcov,
-sfecla rosie.
Mod de preparare;
-punem in fiecare borcan ceapa,floare de marar,cimbru si morcov...
-adaugam dovlecelul,printre dovlecel flori facute din morcov si 1-2 fori facute din sfecla(nu mai mult )
-la fiecare borcan punem: 1 lingurita sare,2 lingurite zahar,cateva boabe piper,jumatate lingurita boabe de mustar,4 linguri otet,complectam cu apa,apoi invelim borcanele si le firbem pe baie marina 20 minute..
-adaugam dovlecelul,printre dovlecel flori facute din morcov si 1-2 fori facute din sfecla(nu mai mult )
-la fiecare borcan punem: 1 lingurita sare,2 lingurite zahar,cateva boabe piper,jumatate lingurita boabe de mustar,4 linguri otet,complectam cu apa,apoi invelim borcanele si le firbem pe baie marina 20 minute..
-oprim focul iar a doua zi le scoatem din vasul in care au fiert...
ATENTIE:capacele sa fie noi,sa sigileze bine,altfel nu tin pe iarna.
ATENTIE:capacele sa fie noi,sa sigileze bine,altfel nu tin pe iarna.