Ingrediente:
-6kg gogosari(cantariti curatati)
-500g zahar,
-500ml otet,
-500ml ulei(eu pun 400 ml)
-1 borcan mare de bulion(cu o culoare placuta)
-4 linguri sare,
-foi de dafin,piper boabe.
Se fierbe ceaiul facut din:otet,ulei,sare,dafin si piper....dupa care adaugam bulionul si zaharul...
-mai dam un clocot,apoi adaugam gogosarii...
-fierbem 5-7 minute(din momentul cand incepe a fierbe)amestecand in ei..
-se pun fierbinti in borcane iar borcanele le invelim in paturi ...
-
Eu pe vremuri...cand faceam conserve,faceam o reteta care avea si mustar a ta are intr-adevar o culoare foarte frumoasa,iar gustul...nici nu vreau sa ma gandesc...
RăspundețiȘtergerePupici!!!
Mama face reteta asta(si pentru mine desigur:)) si e grozava!Numai ca noi ii spunem gogosar in sirop!Puuupuici!
RăspundețiȘtergereastia is preferati mei
RăspundețiȘtergere