Pagini

luni, 27 iunie 2011

Ciorba de perisoare

Ingrediente:
-300 g carne (trecuta de doua ori prin masina de tocat)
-2 linguri orez,
-1 ceapa,
-2 linguri pesmet,
-2 oua,
-zarzavat(morcov,ardei,rosii,leustean)
-50ml ulei,
-2 linguri bulion,
-3 litrii supa,
-bors( dupa gust)
-sare.
Mod de preparare:
-fierbem intr-un litru de apa zarzavatul...
-cand e pe jumatate fiert adaugam supa si lasam sa dea in clocot...
- cand fierbe dam drumul la perisoare...
-cand s-au fiert si perisoarele adaugam borsul si uleiul in care am calit un pic bulionul...
-mai fierbem cateva minute,potrivim de sare,oprim focul si adaugam leusteanul...
(daca doriti ciorba mai consistenta puteti adauga in ea 1 lingura cu orez ,odata cu perisoarele)
-servim cu smantana si patrunjel verde.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu