Pagini

joi, 28 aprilie 2011

Salata boeuf

Ingrediente:
-250g carne de porc ,
-un piept de pasare,
-500g morcov,
-1kg cartofi,
-6 bucati gogosari la otet,
-8 castraveti la otet,
-maioneza din (800ml ulei,5 galbenusuri,1 lingura mustar si 2 linguri suc de lamaie)
-sare,
Mod de preparare:
Taiem marunt:cartofii,castravetii,gogosarii,si morcovul...
-carnea o dam la masina de tocat....
-adaugam sarea si amestecam...
-incorporam si maioneza dupa care o asezam pe platou...
-ornam dupa preferinte...







7 comentarii:

  1. Multumesc relodana!!
    Te mai astept in vizita pe blogul meu!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. arata bine dar ai pus la maioneza............

    RăspundețiȘtergere
  3. Fiecare adauga maioneza si sare dupa gust...daca mie asa imi place nu vad ce ai tu impotriva:))
    In Germania se foloseste mai putina?sau poate nu se foloseste deloc:))

    RăspundețiȘtergere
  4. bun..si cum ai impletit maioneaza...arata super bine...sunt invidioasa...astept si yo un raspuns uregnt...multumesc!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maioneza este impletita cu un dui...dui pentru model cas...
      Uite pe blogul Laurei,,,ea a postat tehnica realizarii modelului cos,pas cu pas...

      retetecalamama.ro/retete-culinare/tehnica-realizarii-unui-finisaj-pentru-tort-in-forma-de-cosulet-impletit

      Ștergere