Pagini

duminică, 6 martie 2011

Paine cu carne

                                        
Aluatul:
-900g faina,
-2 plicuri drojdie,
-300-400 ml lapte,
-2 oua,
-sare,
-1 lingura zahar
Umplutura:
-800g carne amestec(vita si porc),
-400g ceapa,
-60ml ulei,
-1 ardei rosu,
-sare,piper,
-2 oua.

Se framanta un aluat din ingredientele de mai sus...
 Cat creste aluatul facem umplutura:
Punem ceapa in ulei la calit,cand sa inmuitat un pic adaugam carnea,ardeiul,
condimentele si amestecam pana ce compozitia isi schimba culoarea si scade apa...

Cand compozitia sa racit punem cele 2 oua....
Intindem foaia de aluat,punem compozitia rulam....
Mai lasam 10 minute in tava sa mai creasca,apoi introducem la cuptor....


Noi o servim asa:
feliile taiate le dam prin ou ,le prajim si servim cu praf de usturoi sau ketchup

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu