Pagini

duminică, 6 martie 2011

Bezele



Ingrediente:
-4 albusuri,
-300g zahar pudra,
-1 lingura suc de lamaie,
-1lingurita esenta de rom.

Mod de preparare:

Batem albusurile foarte bine,apoi adaugam zaharul pudra pe rand,sucul de lamaie si esenta de rom.
Punem albusurile pe baie de aburi si batem in continuarie (aproximativ 10 minute)
pana simtim ca sa ingrosat.
Formam bezelele pe hartie de copt si bagam in cuptor (usa cuptorului se lasa deschisa de tot)unde le lasam numai cat sa prinda o crusta subtire deasupra.
Le scoatem (cu grija sa nu le spargem caci in mijloc sunt moi)si le punem intr-o tava pe care o punem pe calorifer(la uscat)
Dupa 6-7 ore de stat pe calorifer sunt gata...

In tava inainte de a fi bagate in cuptor..
Scoase din cuptor...
Puse in tava la uscat...
Asa arata interiorul...




si colorate


Un comentariu: