Pagini

sâmbătă, 19 martie 2011

Ciorba de legume

 

 



Ingrediente:

-3 cartofi,
-2 rosii,
-1 ardei,
-fasole verde si galbena(o mana buna),
-1 dovlecel mic,
-3 cepe,
-2 morcovi,
-o legatura patrunjel,
-o felie varza,
-2 oua,
-1-2 linguri bulion,
-50ml ulei,
-o crenguta cimbru
delicat
Mod de preparare:

Intr-o cratita punem uleiul la incins,apoi ceapa,amestecam de cateva ori si adaugam 3-4 litri apa...cand incepe a fierbe adaugam:fasolea,ardeiul si morcovul...
dupa ce a fiert 10-15 minute adaugam:rosiile,varza si cartofii...
dupa ce au fiert si acestea adaugam dovlecelul...
la sfarsit punem bulionul si 2 oua batute...
potrivim de sare...oprim focul si adaugam patrunjelul si o crenguta(intreaga)de cimbru...














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu