Pagini

marți, 13 martie 2012

Sarmale de post

Ingrediente:

-200ml ulei de masline
-500gr ceapa,
-300gr morcov,
-500gr varza,
-300gr orez,

-1 borcan ciuperci,

-3 linguri bullion,

-1lingura cimbru,

-3-4 linguri pesmet,

-100gr soia fiarta separate,

-delicat dupa gust,

-varza murata sau ardei pentru umplut.
Mod de preparare:
-calim putin  ceapa in ulei,apoi adaugam pe rand morcovul,varza,orezul si ciupercile…



-lasam compozitia sa se raceasca apoi adaugam in ea soia fiarta,bulionul,pesmetul ,cimbrul si potrivim de sare…


-in apa de fiert am pus suc de rosii facut de mine(se poate inlocui cu bullion)




6 comentarii:

  1. Offf de acnd ma pregatesc sa fac asa ceva.Cred ca ma niervez si fac reteta ta, mai ales ca am ciuperci bune, bune.
    Te pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cele mai bune sarmale sunt cele fara carne.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buneeee! Gand la gand si eu sarmale de post am postat! Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
  4. M-ai convins!Maine fac sarmale, in special ca le mananca toata lumea din casa fara comentarii!Pupici si o seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  5. Maine pregatesc si eu sarmale de post.Imi place tare mult reteta ta si as vrea sa o pregatesc si eu.
    Cred ca sunt delicioase si arata asa de bine!Imi plac tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc mult fetelor!!!!!
    Au fost foarte bune!!!!
    Va pup!!!

    RăspundețiȘtergere