Ingrediente:
-fasole,
-ulei,
-ceapa rosie,
-gogosar la otet,
-castraveti la otet,
-piper,sare,cimbru,dafin.
(cantitatile le potrivim dupa gust si cantitatea de fasole fiarta)
Mod de preparare:
-fierbem fasolea la foc mic schimband apa de 2-3 ori...
-in ultima apa adaugam fruzele de dafin...
-cand fasolea sa fiert, o scurgem de apa si adaugam peste ea(asa fierbinte)uleiul..
-o lasam sa se raceasca un pic apoi adaugam restul ingredientelor,
- potrivim de sare si de otet,in cazul care mancam mai acru...
Cu siguranta am sa incerc reteta.E foarte pe gustul meu.
RăspundețiȘtergereTe pup cu mult drag.
Ador salata de fasole,numai ca eu n-am mai fiert fasole de ani de zile...cumpar fasole fiarta in conserva de toate felurile,nu-mi lipseste din casa.Chiar zilele trecute am facut salata din fasole rosii a iesit asa dulceaga si gustoasa,pacat ca n-am pozat-o....Deci o voi repeta acum c-a inceput postul,si tot asa o fac si eu,doar santem moldovence,nu-i asa???
RăspundețiȘtergereTe pup si o seara placuta!!!
Super salata. Chiar aseara le-am facut baietilor.
RăspundețiȘtergerepup
Foarte mult imi place fasolea.Te pup!
RăspundețiȘtergereCred ca este tare bun! Pupicei!!!
RăspundețiȘtergereFoarte buna, imi place tare mult! Data viitoare cand faci sa ma chemi!!!
RăspundețiȘtergere