Pagini

marți, 1 noiembrie 2011

Gogosi cu scortisoara


Ingrediente:

-1kg faina,
-2 oua,
-1 ceasca zahar,
-2 cuburi drojdie,
-coaja de portocala,
-400ml lapte,
-un varf cutit sare,
-100ml ulei,
-vanilie si scortisoara pentru pudrat.

Mod de preparare:

Cernem faina intr-un vas,apoi adaugam ouale, zaharul si coaja de portocala….

-in laptele caldut dizolvam sarea si drojdia,apoi turnam peste faina si framantam…

-la sfarsit desfacem aluatul cu ulei,apoi acoperim vasul si lasam la crescut…




-la sfarsit pudram gogosile cu zahar vanilat (eu le-am pudrat cu  zahar si scortisoara)



11 comentarii:

  1. Vaai tu Alynusa ce pofta mi-ai facut.
    Arata beton.
    te pup cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ai facut o pofta de zile mari.Eu nu am facut demult gogosi.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Alynusa ti-a mai ramas vreo gogoasa cu gaura ca vreau si eu ! :d te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum ma pui sa fac gogosi...caci arata prea bine...stii cat costa o gogoasa normala aici?2,3 euro si cand iesim pe undeva si simtim mirosul,toti vor iar eu le zic ca ajungem acasa si le fac eu...acum fara miros mi-ai facut pofta....
    Pupici si o seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata minunat!!Cred ca sunt delicioase!

    RăspundețiȘtergere
  6. Oana te pup!

    Micu las' ca si tu ma omori cu bunatatile tale..te pup!

    Dia esti o draguta,multumesc de vizita si coment!...eu sunt foarte suparata ca nu pot lasa coment pe blogul tau...

    Michelle draguta ca de obicei!!!

    Nelo tie iti fac la comanda cu gaura sau fara...te pup!!!!

    Petronela am ramas masca pai eu cu 2 euro fac gogosi pentru o saptamana...

    Nico mersi mult!

    Alynusa

    RăspundețiȘtergere
  7. Dar frumoase le-ai facut!Trimite una sa vad si gustul:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Am venit si eu sa iau vreo doua gogosi ca nu mai pot de pofta!! bune de tot! Le-ai copt in cuptor sau in baie de ulei?

    RăspundețiȘtergere
  9. Teo trimit cu mare drag!!!!
    Liana uite noroc cu tine,m-ai facut atenta...intradevar am omis sa scriu ca sunt prajite in ulei...
    Te pup!
    Alynusa

    RăspundețiȘtergere