Ingrediente:
-rosii,
-sare,
-zahar.
-conservant.
Mod de preparare:
-rosiile carnoase le trecem prin masina de rosii cu separator...
-sucul rezultat il fierbem 1-2 ore(in functie de consistenta dorita) cu sare si zahar...
(la 1 litru suc am pus 1 lingurita sare si 1 cu zahar)
-dupa 1-2 ore oprim focul.. adaugam 2 plicuri conservant...
-turnam sucul fierbinte in sticle,apoi asezam sticlele in paturi pana a doua zi
(eu am avut 6 litri suc de rosii iar dupa fierbere au mai ramas 4.5 litri)
Ce bun trebuie sa fie...eu am devenit o lenesa de cand traiesc aici...m-am invatat sa cumpar totul ca italienii...
RăspundețiȘtergereMa gandesc ce gust bun trebuie sa aiba....
Pupici si o zi buna!!!
Cat de bine arata! Da chiar n-ai liniste?
RăspundețiȘtergereFoarte gustos, trebuie sa fac si eu ca sa nu mai cumpar de la magazin cu multe EEEEEEEEEE-uri. Esti o gospodina minunata, felicitari! Pupici si o seara buna!
RăspundețiȘtergereFoarte buna, eu pun doar sare si separat fac cu zahar pentru baut si sos dulce, sotului i place tare mult sa bea bulionul! Pupici!
RăspundețiȘtergereStiu de unde iau suc de rosii la iarna!
RăspundețiȘtergereAnul asta stam prost la capitolul rosii, asa ca nu pot sa savurez sucul facut in casa... Arata foarte bine... Pupici !!!
RăspundețiȘtergereFelicitari o adevarata gospodina.
RăspundețiȘtergere