Pagini
▼
luni, 18 iulie 2011
Fasole pastai conservata pentru iarna
Ingrediente:
-fasole,
-sare pentru muraturi,
-aspirina.
-apa,
Mod de preparare:
-spalam si taiem fasolea...
-o asezam intr-o cratita si turnam apa peste ea cat sa o acopere (o masuram si in functie de apa punem sarea(la 1 litu apa o lingura sare)...
-dam fasolea in clocot 3-4 minute nu mai mult...
-o scoatem din apa si o lasam sa se raceasca numai cat sa suportam mana pe ea...
-o punem in sticle sau borcane,completam cu apa in care am fiert-o ....adaugam cate o aspirina la fiecare sticla,(ale mele sunt de 750ml) capsam si fierbem sticlele pe baie marina invelite in panza sa nu se sparga la fier...
-fierbem 30 minute,dupa care oprim focul si le lasam sa se raceasca in cratita...
Spalata si taiata
-la fiert
-la racit
-in sticle
-la baie marina
-gata de asezat pe raftul din camara.
ce bune sunt la iarna conservele astea..mmmm
RăspundețiȘtergereO minunatie! Su eu am inceput sa le pregatesc pentru iarna, dar le congelez.
RăspundețiȘtergerePupici, si o seara foarte placuta!
Sunt tare bune, am pus si eu! O seara placuta!
RăspundețiȘtergeresuper ,ce gospodina esti,sigur e plina camara ta
RăspundețiȘtergereLa iarna ma prezint sigur la tine...si ma astepti si cu mujdei...si cu mamaliguta...
RăspundețiȘtergerePupici si...pe la iarna(glumeam)
la ce cantitate se pune o aspirina? au un litru sticlele sau mai mult?
RăspundețiȘtergereNagyon szép a bab konzerv!!!
RăspundețiȘtergereai dreptate Michelle....
RăspundețiȘtergeregratziela,Adela,Ina,va pup!
Petronela te astept cu drag!
anonim sticlele mele sunt de 750ml...
mellissina köszönöm!
buna ziua,
RăspundețiȘtergeream o intrebare:cand se va folosi la mancare,zeama in care au stat se arunca?!?
La mancare se adauga odata cu zarzavatul iar zeama se poate folosi si ea....
RăspundețiȘtergerece bine arata!
RăspundețiȘtergereanasia
astazi merg la piata ,cumpar pastai si .....aplic reteta!!!!
RăspundețiȘtergere