Reteta e preluata de la o buna prietena
Michelle
Ingrediente:
-500 gr mascarpone,
-400 ml frisca lichida,
-250ml cafea tare
-150 gr zahar,
-2 lg miere de albine,
-1 1/2 pachet piscoturi,
-1 lg cacao,
-esenta de rom
Mod de preparare:
Se face o cafea tare si se lasa la racit.
Mascarpone se bate bine cu zaharul si esenta de rom.
Frisca se bate foarte bine...se adaugam mierea de albine,apoi crema mascarpone si se mixeaza.
Intr-o tava asezam un strat de piscoturi inmuiate in cafea,adaugam jumatate de crema,apoi alt strat de piscoturi insiropate si restul de crema...
Ornam cu cacao.
Super, la cum arata sunt ferm convinsa ca e o bunatate.
RăspundețiȘtergeresuuper fain o iesit..felicitari!
RăspundețiȘtergereMoammma ce bine arata, si ce bunaciune.
RăspundețiȘtergerete pup cu drag Alynus.
Buna! azi am descoperit blogul tau si am ramas tare incantata de ceea ce am vazut pe el! Felicitari si-o zi minunata!
RăspundețiȘtergereTutzi te pup!
RăspundețiȘtergereMichelle ma bucur ca iti place!
Micul esti draguta!
nely multumesc mult,ma bucur ca iti place blogul meu,te mai astept!
Arata minunat tortul si de fiecare data ma cuceresc trandafirasii tai...
RăspundețiȘtergereTe-am pupat si pe curand!!!
Si eu te pup Petronela!Multumesc!
RăspundețiȘtergereEste ispititor, mai ales ca imi place la nebunie, si totusi nu am incercat niciodata acasa. Si Petronela are dreptate, trandafirii sunt tare dulci!
RăspundețiȘtergereO zi buna!
Pe blogul meu te asteapta un premiu daruit cu toata sinceritatea. Noapte buna!
RăspundețiȘtergereTe aştept cu drag la mine în vizită să-ţi ridici premiul pe care îl meriţi din plin.
RăspundețiȘtergereTe invit pe la mine ca te asteapta un mic premiu in semn de apreciere al blogului tau . Acest premiu e oferit cu sinceritate ! Pe curand si un week-end placut !
RăspundețiȘtergereexcelent tortul!!
RăspundețiȘtergereMirelus, minunat! Sa-l papati sanatosi.
RăspundețiȘtergereMultumesc fetelor!
RăspundețiȘtergere