Pagini
▼
miercuri, 27 aprilie 2011
Bomboane Bounty
Aceasta reteta am preluat-o de la o persoana draga mie Happy
Ingrediente:
- 100 ml smantana pt frisca
- 250 g margarina sau unt
- 300 g zahar
- 250 g nuca de cocos rasa (uscata)
- 200 g ciocolata neagra
- 2 linguri de ulei (pt glazura de ciocolata)
Mod de preparare:
Margarina se taie cubulete si se pune pe foc impreuna cu zaharul si frisca lichida pana da in clocot. Se lasa sa fiarba 5 min.
Se ia de pe foc si se adauga nuca de cocos. Se amesteca bine si se pune intr-o tava dreptunghiulara (20x30) tapetata cu hartie de copt..
Dupa ce s-a racit se baga la frigider pana a doua zi, cand se rastoarna pe un fund de lemn, se indeparteaza hartia, se taie cubulete, dreptunghiulete sau ce forma va place. Ciocolata se topeste cu uleiul si apoi se glazureaza fiecare cub.
Foarte interesanta ideea,le voi face pentru Codrina ca e un mare fan de cocos!Ai vazut ca am gasit vopsea de ouasi le-am facut cu frunzulite???Ai vazut ca am facut rulourile cu crema,vei vedea cat m-am chinuit!!!Deci cand spun ca fac o reteta ma tin de cuvant!!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc de reteta,le-am facut deja de 3 ori,ca sa ne saturam!!!!
TE PUP SI PE CURAND!!!!
suza-ma,tot eu sant,astept reteta de la rulada cu napolitana ca si asta o caut de multa vreme!
RăspundețiȘtergereTe-am pupat!!!!
Petronela te pup!
RăspundețiȘtergereMa bucur ca ti-au placut retetele mele.
Am vazut pregatirile tale...si mi-au placut mult!
cevfaine ti-au iesit...
RăspundețiȘtergereMultumesc Michelle!
RăspundețiȘtergereBuna ziua.Vreau sa incerc aceasta reteta,care m-a cucerit de la prima vedere,insa am o intrebare:as putea inlocui smantana pentru frisca,cu frisca lichida?
RăspundețiȘtergereMarinela eu la aceasta reteta am folosit frisca lichida,Creme Patisserie...bineinteles nebatuta...
RăspundețiȘtergereSpor la bomboane!!!!