Pagini

joi, 24 martie 2011

Salata cu ton


Ingrediente:
-6 cartofi potriviti( fierti si dati pe razatoarea mare)

-3 morcovi medii (fierti si dati pe razatoarea mare)

Daca morcovul si cartofii sunt fierti cu sare ,nu trebuie sa mai adaugat sare in salata.

-3 cepe medii sau 2 legaturi ceapa verde (ceapa tocata marunt ,frecata cu sare si otet apoi stoarsa bine)

-acritura:gogosari si castraveti la otet (taiati marunt si storsi bine)

-2-3 conserve de peste,ton in ulei (lasat la scurs)

-maioneza din 2 oua, 400 ml ulei, mustar si zeama de lamaie

Se aseaza pe platou astfel:
-un strat de maioneza,putina cat sa faca priza,
-un strat de cartofi ,
-morcovul ,
-gogosarii si castravetii ,
-un strat de ceapa,
-pestele ,
-un strat de ceapa ,
-un strat subtire cu maioneza,
-un strat de cartofi.
Apoi se orneaza dupa preferinta

Se da la rece cateva ore.
Sa va arat si o sectiune,numai ca a mea nu a stat la rece suficient

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu