Pagini

vineri, 25 martie 2011

Rulada cu ciuperci si sos de smantana


Ingrediente:

-4 felii piept de pasare,
-100 ml ulei,
-2 cepe,
-cateva ciuperci,
-1 lingura pesmet,
-1 lingura marar,
-1 lingura de cascaval ras(eu am pus cas)
-2 linguri amidon,
-4 linguri smantana,
condimente

Mod de preparare:
-1 ceapa si ciupercile le calim in 50 ml ulei,
(picuram cate un strop de apa pana se inmoaie ceapa)
-dam la racit,dupa care adaugam:pesmetul,mararul,cascavalul si condimentele...
-intindem compozitia pe pieptul batut si rulam...
-prindem cu scobitori si prajim rulada in 50 ml ulei...
-strecuram uleiul in care am prajit rulada in alt vas si punem peste el 1 ceapa tocata,
picuram apa peste ea pana se inmoaie dupa care adaugam cele 2 linguri de amidon dizolvat in 400ml apa,smantana si ruladele..
-lasam sa fiarba si la urma potrivim de sare si adaugam un catel de usturoi taiat feliute...


















Un comentariu: